Šablony Mendelovy střední školy 2019

Projekt realizovaný na základě výzvy OP VVV s podmínkami MŠMT ČR Praha byl zaměřen na důležitá témata: osobnostně profesní rozvoj pedagogů, společné vzdělávání dětí, žáků a studentů, podpora extra kurikulárních aktivit, aktivity rozvíjející využití ICT, spolupráce s rodiči žáků a studentů, spolupráce s veřejností.

Realizace aktivit bude probíhala v intervalu od 1. září 2019 do 31. srpna 2022. Celková hodnota podpory činila  téměř 2,2 mil. Kč

Pedagogičtí pracovníci byli podpořeni ve svém profesním a odborném růstu

účastí na odborných seminářích, workshopech a dalších vzdělávacích akcích zaměřených na rozvoj dovedností, znalostí a kompetencí i na využívání efektivních vyučovacích metod, rozvíjením znalostí výuky cizích jazyků metodou CLIL. 

Důležitým cílem bylo podpořit žáky školy ohrožené školním neúspěchem prostřednictvím rozšíření možnosti doučování. Aktivita byla realizována vedením další výuky pro min. tří žáky pedagogem školy nad rámec počtu hodin školního vzdělávacího programu v předmětech, u kterých hrozil neúspěch při konání státní maturitní zkoušky.

nahoru ^

Sociální sítě

     

Novinky

21.06.2024

Workshop "Finanční svoboda"

Dnes proběhl pro 1. ročníky tříhodinový, formou hry organizovaný workshop, zaměřený na vzdělávaní v oblasti matematické a finanční gramotnosti s názvem "Finanční svoboda". Žáci si měli možnost vyzkoušet, jak by obstáli při zajištění finanční nezávislosti a zda je možné se i s průměrným platem stát rentiérem.

12.06.2024

Svět práce v České spořitelně

Finalisté školního kola projektu Svět práce si vyzkoušeli pohovor na pozici: Specialista zákaznických služeb.

10.06.2024

Mezinárodní projekt Erasmus+: Soutěže v ICT zvyšují kvalitu středního vzdělávání

Mendelova střední škola v Novém Jičíně spolu s partnerskými školami ze Španělska, Polska a Islandu úspěšně dokončila třetí ročník projektu „Mezinárodní soutěže ICT o zvýšení kvality středního vzdělávání III“.

31.05.2024

Květinový den 2024

 Ve středu 15. května se zúčastnila třída ZL2 tradiční celostátní sbírky KVĚTINOVÝ DEN.

28.05.2024

Exkurze na Finančním úřadě

Třetí ročníky se zúčastnily workshopu na FÚ.

více novinek

Telefonní seznam

PříjmeníJménoTelefon
celý seznam